Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Η Ορχήστρα των Ονείρων στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS.



Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 η Ορχήστρα των Ονείρων με τον Μαέστρο της κ. Γιάννη Γαβρά επισκέφτηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών  SOS. Ο υπεύθυνος του Κέντρου Στήριξης κ. Μενέλαος Τσαούσης τους ξενάγησε στο χώρο του κέντρου ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που εξηγούσε το μακροχρόνιο έργο των Παιδικών Χωριών SOS στα μέλη της Ορχήστρας.

Την Ορχήστρα συνόδεψε ο διαχειριστής του κοινωνικοπολιτικού Blog «Με άλλα Μάτια» κ. Βαγγέλης Αυγουλάς και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο οποίος γνώρισε την Ορχήστρα των Ονείρων στο 2ο Music Dream Festival και από τότε βρίσκεται δίπλα της. Από το τραπέζι της  συζήτησης δεν θα μπορούσε να λείπει η αφιέρωση του 3ου Music Dream Festival στα Παιδικά Χωριά SOS που εφέτος θα διεξαχθεί στο Άλσος Περιστερίου υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.
Με πρωτοβουλία της Ορχήστρας συγκεντρώθηκαν τρόφιμα τα οποία και παραδόθηκαν στο σημερινό ραντεβού στο Κέντρο Στήριξης. Μια ξεχωριστή στιγμή, στη διάρκεια  της δίωρης επίσκεψης, ήταν όταν ο κ. Μενέλαος Τσαούσης υπέδειξε στα μέλη της Ορχήστρας πώς θα πρέπει να τοποθετήσουν και να οργανώσουν τα τρόφιμα σε ράφια ώστε να είναι πιο εύκολη η διανομή τους σε όσους τα χρειάζονται.














Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *